Koltuk Yıkama

Karakas Koltuk Yıkama, Kusursuz hizmetlerinde en derin ve en inatçı kirleri ve lekeleri temizleyecek kadar kuvvetli iken bir o kadarda  koltuklarınıza zarar vermeyecek kadar hassas ve sizler içinde bir o kadar güvenlidir. İletişim

Her şeyden önce İstanbul’da bu sektörde tam 10 Yılına girmiş ve koltuk yıkama firmaları arasında zirvede olan bir şirket söz konusu. Geçtiğimiz yıllar bizlere de mutlaka birçok deneyimler kazandırdı. Bu nedenle İstanbul’un tüm ilçelerinde yorulmak bilmeksizin 4 mevsim sizleri mutlu etmeye çalışıyoruz. Kullandığımız makineler kesinlikle ithal ve alanında 1 numara olup, yerli tip makinelerle asla İstanbul’da müşterilerimizin karşısına çıkmadık. Çünkü yerli makineler, alındıktan kısa süre sonra mutlaka arıza çıkarmaktadır ve o an tesadüfen de olsa anında sorun çıkarabilmektedir. Bu sektörde 2. Sorun ise iş sırasında kullanılan deterjanlardır. Ucuza kaçmak isteyen İstanbul merdiven altı şirketlerin yaptığı şey tamamen sahtekarlıktır. İşte  bu konuda maalesef günü kurtarmak adına, o an işin gerektirdiği değil, ellerinde ne varsa onu kullanıp, işin hakkını vermeden İstanbul da gidilen yerden süratle çıkmışlardır. Hal bu ki biz bu tarz konularda çok dikkat etmeliyiz. 

Bu sektörde 2. Sorun ise iş sırasında kullanılan deterjanlardır. Ucuza kaçmak isteyen Istanbul merdiven altı şirketlerin yaptığı şey tamamen sahtekarlıktır. İşte bu konuda maalesef günü kurtarmak adına, o an işin gerektirdiği değil, ellerinde ne varsa onu kullanıp, işin hakkını vermeden İstanbul da gidilen yerden süratle çıkmışlardır. Hal bu ki biz bu tarz konularda çok dikkat etmeliyiz. Anasayfa

Bu sebeple mesleğimizde özenle seçerek kimyasal ve de deterjan kullanmadık Bunların yerine anti-alerjik (kronik nefes rahatsızlığı olanlar için kesin çözüm) ve anti-bakteriyel (myte ve bakterilere kesin çözüm) sterilizasyonu sağlayan ithal SOLÜSYONLAR kullanıyoruz. Koltuk yıkama işlemlerimizde manuel olarak değil, elektirikli döner sistem fırçalama tekniği kullanmaktayız. Vakum makinelerimiz 2000-2400 Watt emiş güçlerine sahiptirler.

İstanbul Koltuk Yıkama, Yatak Yıkama istanbul, Kanepe Yıkama istanbul, Sandalye Yıkama istanbul, Çekyat Yıkama istanbul, Çişli Yatak Yıkama istanbul, Evde Halı Yıkama istanbul, Cami Halısı Temizleme istanbul, Otel Halısı Yıkama istanbul hizmetlerinin yanısıra, Tekne halısı Yıkama istanbul, Tekne halıları, Tekne koltukları, Tekne yatakları Yıkama istanbul, Yat koltukları, Yat yatakları Yıkama istanbul, Otobüs koltukları, karavan koltukları temizleme hizmetlerimiz vardır. 

Bize Ulaşın