Evde Koltuk Yıkama

Evde Koltuk Yıkama

Evlerin demirbaş eşyaları arasında ilk sırada yer alan koltuklar, belirli aralıklar ile temizlenmelidir. Evde Koltuk Yıkama Koltuk üzerinde gözle görülen bir kir, leke durumu söz konusu olmasa dahi koltuk kumaşına tutunan akar vb canlılar, sağlığınızı tehdit etmektedir. Bu nedenle yaşam alanlarını da rutin şekilde koltukların temizlemesi gerekir. Koltuk temizliğinde birçok kişi koltuk nasıl silinirsorusunun cevabını merak etmektedir.

Koltukları en pratik şekilde temizlemenin yolu koltukların silinmesidir. Koltukların temizlenmesini sağlamak için gerçekleştirilen silme işleminde dikkatli olunması gerekir. Çünkü koltuk kumaş türüne ve koltukta bulunan kir, leke sorununa uygun bir koltuk silme yöntemi tercih edilmediğinde koltuğunuzun kullanılamaz hale gelmesi dahi söz konusudur. Bundan dolayı öncelikle koltuk temizliği nasıl yapılır hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Koltuk temizliğinde silme işlemi, genellikle koltuk yüzeyinde biriken tozları giderilmesi, çay, meyve suyu, su, salça, çikolata gibi koltuk kumaşında oluşan lekelerin çıkarılması için uygulanan bir yöntemdir. Ancak koltukların silinerek temizlenmesi, derinlemesine temiz bir koltuk için yeterli değildir. Koltuklarınızda derinlemesine bir temizlik, lekelerin doğru ve etkili teknikler ile kolayca çıkarılması, parlayan bir koltuk yüzeyi için profesyonel koltuk temizliği veren firmalardan faydalanmak iyi bir çözüm olacaktır.

Koltuk ne ile temizlenir sorusuna gelince bunun cevabı oldukça çeşitlidir. Profesyonel koltuk temizlik firmaları, koltukların temizlenmesinde lekeye ve koltuk kumaşı türüne uygun, su bazlı leke çıkarıcı ürünleri kullanmaktadır. Halk arasında koltuk temizliğinde kullanılan birbirinden farklı ürünler bulunmaktadır. Marketlerden satın alabileceğiniz koltuk temizleyici deterjanlar ile koltuk temizliği yapmadan önce koltuk kumaşına zarar verip vermediğini koltuğun görünmeyen bir yerinde mutlaka test etmelisiniz. Marketlerde satılan koltuk temizleme deterjanlarının yerine ev temizliğinde daha az kimyasal kullanmak isteyen kişiler karbonat, Arap sabunu, sirke, beyaz sabun, amonyak gibi ürünleri de tercih etmektedir. Bu tip ürünler ile koltuk temizliği yapılırken mutlaka koltuk kumaşı ve hangi lekenin çıkarılmak istendiği dikkate alınmalıdır. Koltuk temizliğinde silme tekniği kadar lekeye uygun ürün seçimi de iyi bir sonuç almak için olmazsa olmazdır. ANASAYFA

Evde küçük bir çocuğunuz varsa, evcil hayvan besliyorsanız veya koltuk üzerinde bir şey yiyip içerken oluşabilecek kazalar, koltuk lekelerinin oluşmasına neden olmaktadır. Koltuk lekeleri, pastel boya lekesinden tükenmez kalem lekesine, çay kahve lekesinden asitli içecek lekesine, domates lekesinden çikolata lekesine kadar çok farklı çeşitlerde olabilir. Profesyonel koltuk temizliği hizmeti veren temizlik şirketleri, koltuk lekesi nasıl çıkar sorusu ile kendilerine başvuran müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Koltuk lekesinin çıkarılmasında koltuk temizleme teknik ve deterjanlar etkilidir. Bu nedenle lekeye uygun deterjan, vakumlama, silme işlemleri ile profesyonel koltuk temizliği hizmetlerinde kısa sürede lekeler yok edilmektedir. Koltuktaki lekeler için profesyonel koltuk temizliği hizmetlerinden faydalandığınızda aynı zamanda koltuk süngerine işleyen leke, koku, tozları dahi arındırma fırsatı bularak derinlemesine bir temizlik sağlarsınız. İLETİŞİM

Hizmetlerimiz
  • İstanbul Koltuk Yıkama
  • Kanepe Yıkama
  • Çekyat Yıkama
  • Yatak Yıkama
  • Sandalye Yıkama
  • Evde Koltuk Yıkama
  • Otelde Koltuk Yıkama
  • Ofiste Koltuk Yıkama
  • Cafede Koltuk Yıkama
  • Cafede Sandalye Yıkama
  • Hastane Koltuk Yıkama
  • Hastane Yatak Yıkama
Bize Ulaşın